AVOND UIT

Zin in een film of theatervoorstelling? Kom voorafgaand aan je film of voorstelling bij ons genieten van een heerlijk arrangement, in samenwerking met Kinepolis Oss en Theater De Lievekamp.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je op tijd in de bios of het theater bent. Vanaf ons restaurant is het ca. 15 minuten lopen naar Theater de Lievekamp of Kinepolis. Met de auto kan ook, je parkeert bij Eikenboomgaard, op een paar minuten van ons restaurant gelegen.

THEATERMENU | 20.- p.p.

Heb je een leuke voorstelling geboekt bij Theater De Lievekamp? Maak je avond uit compleet door voorafgaand aan je voorstelling bij ons te genieten van het theatermenu.

THEATERMENU
HOOFDGERECHT NAAR KEUZE +

DRANKJE* VOOR € 20.-
(* keuze uit pils, huiswijn of frisdrank)

OVER THEATER DE LIEVEKAMP
Hét theater voor Oss en regio, dat is theater De Lievekamp. We programmeren zo’n 250-275 voorstellingen per jaar en dat doen we in allerlei theatergenres, van toneel tot cabaret en van musical tot klassieke muziek en dans, zowel professioneel als lokaal en regionaal. Een bezoekje aan De Lievekamp is gezonde spanning en kriebels vooraf en een drankje in het gezellige Theatercafé na, mét natuurlijk onze heerlijke gratis bitterballen! Kom jij ook een bezoekje brengen aan ons theater?

Tot snel in De Lievekamp!

Wil je het actuele theaterprogramma bekijken? Klik hier

BIOSCOOPMENU |
28.50 p.p.

Voordelig een compleet avondje uit? Reserveer dan ons bioscoopmenu. Je ontvangt bij ons een voucher waarmee je een film naar keuze kunt reserveren bij Kinepolis Oss.

BIOSCOOPMENU
HOOFDGERECHT NAAR KEUZE +

DRANKJE* + VOUCHER BIOSCOOOP VOOR € 28.50
(* keuze uit pils, huiswijn of frisdrank)

OVER KINEPOLIS OSS
Kinepolis Oss is gevestigd in het centrum van Oss en heeft 5 moderne zalen en 768 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. Kinepolis Oss is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving.

Wil je het actuele programma bekijken? Klik hier


HEUVEL 29
5341 CV, OSS
0412 65 84 24
info@dnw-oss.nl

WIJ ZIJN ER
MA  12:00 – 00:00
DI    11:00 – 00:00
WO  12:00 – 00:00
DO  12:00 – 00:00
VR   12:00 – 00:00
ZA   11:00 – 01:00
ZO  12:00 – 00:00

Call Now Button