Samen uit eten in Oss

AVOND UIT

Zin in een film of theatervoorstelling? Kom voorafgaand aan je film of voorstelling bij ons uit eten in Oss en geniet van een heerlijk arrangement, in samenwerking met Kinepolis Oss en theater De Lievekamp.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je op tijd in de bios of het theater bent. Vanaf ons restaurant is het ca. 15 minuten lopen naar theater De Lievekamp of Kinepolis. Met de auto kan ook, je parkeert bij Eikenboomgaard, op een paar minuten van ons restaurant gelegen.

THEATERMENU | 15.- p.p.

Heb je een leuke voorstelling geboekt bij theater De Lievekamp? Maak je avond uit compleet door voorafgaand aan je voorstelling bij ons te gaan uit eten in Oss!

THEATERMENU
HOOFDGERECHT NAAR KEUZE
VOOR € 15.-
(keuze uit alle gerechten van de menukaart)

OVER THEATER DE LIEVEKAMP
Hét theater voor Oss en regio, dat is theater De Lievekamp. We programmeren zo’n 250-275 voorstellingen per jaar en dat doen we in allerlei theatergenres, van toneel tot cabaret en van musical tot klassieke muziek en dans, zowel professioneel als lokaal en regionaal. Een bezoekje aan De Lievekamp is gezonde spanning en kriebels vooraf en een drankje in het gezellige Theatercafé na, mét natuurlijk onze heerlijke gratis bitterballen! Kom jij ook een bezoekje brengen aan ons theater?

Tot snel in De Lievekamp!

Wil je het actuele theaterprogramma bekijken? Klik hier

Tafel vol eten tijdens eten in Oss

BIOSCOOPMENU |
23.50 p.p.

Voordelig een compleet avondje uit? Reserveer dan bij ons het bioscoopmenu en ga voorafgaand aan de film uit eten in Oss. Je ontvangt bij het afrekenen een voucher die je vervolgens kunt inwisselen voor een film naar keuze bij Kinepolis Oss.

Let op: de film is alleen telefonisch te reserveren bij Kinepolis. Bel hiervoor naar: 0412-622223

BIOSCOOPMENU
HOOFDGERECHT NAAR KEUZE +

VOUCHER BIOSCOOP VOOR € 23.50
(keuze uit alle gerechten van de menukaart)

OVER KINEPOLIS OSS
Kinepolis Oss is gevestigd in het centrum van Oss en heeft 5 moderne zalen en 768 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. Kinepolis Oss is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving.

Wil je het actuele programma bekijken? Klik hier

Hamburger die je kunt kiezen tijdens uit eten in Oss
Huisstijl website element
groepsfoto met personeel van restaurants oss centrum


HEUVEL 29
5341 CV, OSS
0412 65 84 24
info@dnw-oss.nl

WIJ ZIJN ER
MA  16:00 – 00:00
DI    16:00 – 00:00
WO  16:00 – 00:00
DO  11:00 – 00:00
VR   11:00 – 01:00
ZA   11:00 – 01:00
ZO  12:00 – 00:00

Call Now Button