Afgelopen vrijdag 28 oktober was het weer zover bij De Nieuwe Wereld; Speaker’s Corner met gastspreker Joris Teulings, de voorzitter van Winterland Oss 2016.

Joris Teulings gaf tijdens zijn presentatie aan dat er definitief een Winterland 2016 in Oss gaat komen! Van 14 december tot en met 4 januari wordt de Heuvel weer omgetoverd tot een waar spektakel voor jong en oud in winterse sferen.

Winterland 2016 is lange tijd onzeker geweest vanwege het aftreden van het bestuur in september 2016. De oorzaak voor het voormalige bestuur om af te treden was dat de Gemeente Oss het gevraagde subsidiebedrag van €100.000,- niet toekende. Omdat Winterland voor de Osse bewoners een belangrijk en sfeervol evenement is, is er uitvoerig overleg gepleegd over een nieuwe organisatie die met het bedrag dat wèl toegekend was (€50.000,-), en in korte tijd, alsnog in 2016 kon organiseren.

Dat is dus gelukt! Het financiële plan is afgerond en aan de indeling van de activiteiten wordt hard gewerkt. Met een beperkt budget, maar met veel inzet van sponsoren en de vele vrijwilligers wordt er weer een warm, knus en familiegericht Winterland neergezet. We zien de schaatsbaan natuurlijk terug op de Heuvel, maar ook eettentjes, vuurkorven, een wensboom van De Oase en een heuse Partytent! Naast de schaatsbaan komt er ook een kleinere baan voor de jongere jeugd en hierop wordt tevens een curling-competitie gehouden.

Wij bij DNW hebben nu al zin in Winterland 2016! Zien we jou dan ook terug op de Heuvel?

Call Now Button