Sparen

Jouw Moment

______

Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan om mee te sparen voor leuke aanbiedingen met onze ‘Jouw Moment’ spaarpas!

Spaar punten voor leuke nieuwe momenten
Ontvang speciale aanbiedingen
Na aanmelding eerste 25 punten cadeau

SPAREN VOOR NIEUWE MOMENTEN?

HOE DOE IK MEE?

Vraag uw pas aan door op onderstaande link te klikken en uw naam en email in te vullen. Open vervolgens de toegestuurde mail op uw telefoon. Klik op ‘klik hier voor uw Jouw Moment’ en klik op ‘voeg toe’ aan PassWallet (Android) of Wallet (iPhone). Spaar je liever met een fysieke pas? Deze is gratis af te halen bij ons aan de kassa. Wij registreren je!

WAT ONTVANGT U?

Met de ‘Jouw Moment’ spaarpas kunt u sparen (met uw mobiel) bij iedere bestelling voor leuke nieuwe momenten bij La Colline, De Nieuwe Wereld, Het Friethuys en De Bodega. Bij het behalen van een x aantal punten ontvang je vouchers en exclusieve aanbiedingen in jouw mail. Haal de voucher binnen om te genieten van Jouw Moment!

HOE WERKT HET?

Bij iedere aankoop spaar je punten. Voor elke euro (die je besteedt) ontvang je 1 spaarpunt. Laat bij het afrekenen jouw (digitale) pas bij de kassa scannen. Zodra u 50, 100, 150, 200, 400 of 600 punten behaald ontvangt u automatisch een e-mail met daarin een exclusieve voucher. Heeft u al een pas? Klik hieronder om uw saldo te bekijken.

WAAR KUN JE VOOR SPAREN?

U spaart bij iedere uitgave 1 punt per euro en bouwt hiermee een tegoed op waarmee u vouchers bij elkaar spaart. Wanneer u 50, 100, 150, 200, 400 of 600 punten behaald ontvangt u automatisch een e-mail met daarin een exclusieve voucher. U heeft de keuze om deze voucher te gebruiken. Kiest u hiervoor? Dan worden de punten van de betreffende voucherwaarde afgeboekt. Kiest u hier niet voor? Dan spaart u automatisch verder voor de volgende voucheraanbieding. Bij 600 punten (laatste spaardoel) wordt automatisch de voucher uitgekeerd.

Let op, vouchers dienen binnen 60 dagen te worden verzilverd.

DE SPAARDOELEN

 1.  50 punten: gratis kopje koffie, thee of cappuccino bij DNW of Brasserie La Colline
 2.  100 punten: gratis familiezak friet (4 personen) bij Het Friethuys
 3.  150 punten: gratis tortillachips uit de oven bij DNW of Brasserie La Colline
 4.  200 punten: lunchgerecht naar keuze bij DNW of Brasserie La Colline
 5.  400 punten: hoofdgerecht naar keuze bij DNW of Brasserie La Colline
 6.  600 punten: gratis Tapasmenu (pequeño) bij De Bodega

MEEST GESTELDE VRAGEN

– Kan ik de digitale en de fysieke spaarpas naast elkaar gebruiken?
Ja, dat kan! Als u een digitale kaart heeft, kunt u de fysieke kaart scannen en op hetzelfde e-mailadres registreren. U krijgt automatisch een melding via uw e-mail met de vraag of u uw kaarten wilt koppelen.

– Ik ben mijn pas kwijt, wat nu?
Uw account is geregistreerd op uw e-mail. Door u zelf opnieuw te registreren met hetzelfde e-mailadres, ontvang u een nieuwe digitale membercard per e-mail met hetzelfde puntensaldo.

– Waar kan ik mijn puntensaldo vinden?
Uw puntensaldo wordt weergegeven op de digitale membercard. Heeft u een fysieke kaart? > 

Bekijk dan hier uw saldo.

– Ik heb een nieuw e-mailadres, kan ik dit veranderen?

De spaarkaart wordt gekoppeld aan naam en e-mailadres. De naam is te wijzigen, het e-mailadres niet. Wanneer u onverhoopt toch een nieuw e-mailadres heeft, neem dan even contact met ons op via de e-mail.

Voorwaarden

 • Alle vouchers zijn 60 dagen geldig.
 • Vouchers zijn niet in te wisselen tijdens feestdagen.
 • Er kan maar één cadeau/voucher per “Jouw Moment” kaart worden verzilverd.  
 • De vouchers zijn niet te combineren met andere vouchers en/of andere kortingen en acties, er kan dus maar een voucher per spaarder per bezoek worden ingeleverd.
 • Zodra u 600 punten heeft gespaard en u heeft een voucher in de mail, zult u deze altijd moeten tonen indien u deze wilt gebruiken; ook als u de punten (600) wilt inleveren voor een ander spaardoel.
 • Punten kunnen worden ingeleverd voor elk spaardoel, indien er voldoende punten zijn.

Bezoek ons

Heuvel 29
5341 CV, Oss

0412-658424
info@dnw-oss.nl

Openingstijden

MA: 11:00 – 00:00
DI: 10:00 – 00:00
WO: 11:00 – 00:00
DO: 11:00 – 01:00
VR/ZA: 11:00 – 02:00
ZO: 12:00 – 00:00

Call Now Button