Jouw Moment

Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan en spaar mee voor leuke aanbiedingen met onze ‘Jouw Moment’ spaarpas!

✔ Spaar punten voor leuke nieuwe momenten
✔ Ontvang speciale aanbiedingen
✔ Na aanmelding eerste 25 punten cadeau

VRAAG JOUW PAS AAN

Spaar punten

Bij iedere aankoop spaar je punten. Voor elke euro (die je besteedt) ontvang je 1 spaarpunt. Al vanaf 50 punten kun je een aanbieding uitkiezen!
HOE WERKT HET?

Ontvang leuke aanbiedingen

Bij het behalen van een x aantal punten ontvang je exclusieve aanbiedingen in jouw mail. Wissel jouw punten in om je voucher te activeren.
WAAR SPAAR JE VOOR?

Naar de kassa

Laat bij het afrekenen jouw (digitale) pas bij de kassa scannen. Jouw vouchers verschijnen op de kassa. Geef aan welke voucher je wilt verzilveren.
BEKIJK JOUW SALDO

Spaar punten met uw pas bij elke aankoop

Spaar met de digitale pas

Vraag uw pas aan door op onderstaande link te klikken en uw naam en email in te vullen. Open vervolgens de toegestuurde mail op uw telefoon. Klik op ‘klik hier voor uw Jouw Moment’ en klik op ‘voeg toe’. Open de app PassWallet (Android) of Wallet (iPhone). Begin met sparen!
VRAAG JOUW PAS AAN

Deel Jouw Moment!

Hier vind je de persoonlijke verhalen voorbij komen van onze gasten, onze werknemers, vrienden, oma’s etc. Wil jij ook je moment delen en 10 extra spaarpunten verdienen? Druk dan op de onderstaande knop en ga naar de pagina (bij La Colline).

DEEL JOUW MOMENT

Spaar met een plastic pas

Spaar je liever met een fysieke pas? Dat kan natuurlijk ook. Deze is gratis af te halen bij ons aan de kassa. Wij registreren aan de kassa jouw persoonlijke pas zodat je direct kunt genieten van alle voordelen.
MEER INFORMATIE

Meer weten?

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

Eet- & Drinkcafé De Nieuwe Wereld
— Enjoy life Enjoy DNW! —